Bestelling retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan Timeless Floors geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@timelessfloors.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Speciaal bestelde artikelen kunt u NIET retourneren

Speciaal voor uw bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit betreft artikelen met een levertijd langer als 3 werkdagen. Deze artikelen worden speciaal voor u vanuit de fabriek besteld / geproduceerd, deze kunnen wij als winkelier helaas niet retourneren.

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Producten omruilen
Indien u een product wilt omruilen, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling aan ons te retourneren.

Retouradres
Timeless Floors
Pasteurweg 57
2371 KK Roelofarendsveen

De waardering van www.timelessfloors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.