ECO Tegels

ECO Tegels

XL-Tegels

XL Tegels

Hoogglans-Tegels

Hoogglans Tegels

Matte-Tegels

Matte Tegels

Houtlook-Tegels

Houtlook Tegels

Small-Tegels

Small Tegels

Decortegels

Decortegels

Wandtegels

Wandtegels

Tegel-Toebehoren

Tegel Toebehoren

Vloertegels en wandtegels

Keramische vloertegels en wandtegels kopen? Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten keramische vloertegels en wandtegels. Plavuizen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kleine strookjes van 6×25, hexagon, een slab van 240×320 of toch liever houtlook plavuizen? Tegenwoordig zijn de houtlook plavuizen heel erg populair in de Nederlandse kamers. De looks van hout en het gemak van keramiek! Deze zijn nauwelijks te onderscheiden van een laminaat of PVC vloer. Keramisch parket is te verkrijgen in patronen als visgraat, walvisgraat, L- patroon of gewoon als plank. Keramisch parket is net als de standaard tegels te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren, ook voor u zit er altijd één tussen die bij uw interieur past.

Voordelen

Keramische tegels, oftewel plavuizen hebben tal van voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Keramische tegels zijn namelijk oersterk en een natuurlijk materiaal, hierdoor is het dus een zeer duurzaam product. Naast dat ze oersterk zijn, zijn ze ook kleurvast, zelfs na tientallen jaren zullen ze hun kleur en patroon niet verliezen. Keramische tegels zijn ook krasvast en vlekbestendig, wat ze heel erg geschikt maakt voor gebruik binnen- en buitenshuis. U kunt meubilair verschuiven, uw hond binnen laten lopen na een regenachtige wandeling, een drankje morsen. Het is geen probleem voor de keramische tegel. Uw poetst al het viezigheid er zo af en krassen ziet u niet eens, dit doordat de tegel enorm hard en sterk is. Deze eigenschappen leiden er daarnaast toe dat keramische tegels nog een groot voordeel hebben: ze zijn onderhoudsarm. Nadat de keramische tegels zijn aangelegd is er eigenlijk geen onderhoud meer nodig. Zo kunt u gewoon de natte dweil pakken en boenen zonder dat u deze moet nadrogen.

Nadelen

Uiteraard zitten er ook nadelen aan tegels. Deze kunnen niet op alle ondergronden worden toegepast. Zo dient er een verharde ondergrond aanwezig te zijn waar de tegels op worden verlijmd. Tegelwerk is helaas een tijdrovende en precieze karwei die niet iedereen kan of er simpelweg geen tijd voor heeft. Hiervoor dient u dus in de meeste gevallen een tegelzetter voor in te schakelen. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn. U hoeft dus alleen nog maar achterover te leunen en te kijken hoe uw nieuwe vloer op een professionele wijze wordt aangelegd.