Hangtoiletten

Hangtoiletten

Hangtoilet-met-bidet

Hangtoilet met bidet

Toiletbrillen

Toiletbrillen

Fontein

Fontein

Inbouwreservoir

Inbouwreservoir

Urinoir-en-toebehoren

Urinoir & Toebehoren

Accessoires-toilet

Accessoires

Toilet vernieuwen

Iedereen kent die witte wc pot wel, je doet je behoefte en gaat weer verder met wat je aan het doen was. Althans dat was voorheen altijd zo. Tegenwoordig blijven de mensen steeds langer en langer op hun toilet zitten, dit mede dankzij de smartphone. Je kent het wel, even je mail checken en beantwoorden, door je social media scrollen en ga zo maar door. Niet alleen je telefoon is smart, tegenwoordig heb je ook smart toiletten, klik hier om deze te bekijken. Slimme toiletten bevatten veel techniek, zoals een verwarmde stoel, een bidet met sproeifunctie voor een kleine of grote boodschap, deze functie is voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Mocht je klaar zijn met je boodschap en denkt wat nu? Mijn derriere is volledig nat van het schoonspoelen, geen zorgen met één druk op de knop zet je een heuse föhn aan om het geheel droog te blazen. Broek ophalen en gaan! Een slimme toilet is tegenwoordig steeds meer en meer te zien in Nederlandse huishoudens, dit is niet alleen voor het gemak maar ook voor de hygiëne, het is namelijk via studies bewezen dat het schoonspoelen na een toiletbezoek een heel stuk hygiënischer is als het afvegen met een droog wc papiertje. Dit mede dankzij de Aziatische wereld, neem als voorbeeld Japan. In Japan zijn ze al een stuk verder als waar dan ook met hun slimme toiletten! Mocht je denken super leuk zo’n slimme toilet, maar ik zit niet te wachten op al die poespas. Ook dan kan je natuurlijk gewoon gaan voor een ouderwetse toiletpot of je neemt er één met alleen een bidetfunctie. Deze is er in zowel koud als een variant met warm/koud water. Hiervoor heb je alleen maar je waterleiding/leidingen nodig.
Bij de verbouwing van een wc komt natuurlijk veel meer kijken als alleen de wc pot. Je hebt een inbouwreservoir nodig, een drukknop, vloertegels, wandtegels, fonteintje met of zonder onderkast, toiletborstel, wc rolhouder, handdoekhouder en natuurlijk nog een mooie kraan met bijpassende afvoer in dezelfde kleur. Kortom het is meer als alleen even een wc pot.

Denk je nu o ja, dat was ik even vergeten en kom je er nog steeds niet uit wat handig is voor jouw nieuwe wc? Wij leggen je graag alle voor- en nadelen uit en helpen je kiezen met je nieuwe wc, zowel online als fysiek in onze showroom.