Timeless Floors vloeren en sanitair

Over Timeless Floors vloeren en sanitair

Wie is Timeless Floors?

Timeless Floors vloeren en sanitair is in het jaar 2021 opgericht door vader en zoon. We hebben beide inmiddels ruime ervaring in het vak en zijn verantwoordelijk voor ruim 100en tevreden klanten. Ibrahim & Moh staan u in de mooiste showroom van Roelofarendsveen en omstreken graag zelf te woord en adviseren u vakkundig en objectief bij de aankoop van uw droom vloer- of badkamer.

Ibrahim heeft altijd in de sales gezeten, hij weet hierdoor precies wat de klant nodig heeft om zijn aankoop tot een succes te laten worden. Moh heeft jaren in de bouw gewerkt, hij weet daardoor echt van aanpakken en weet hoe de situatie het beste kan worden aangepakt en afgehandeld. Daarnaast hebben ze beide oog voor detail en hebben ze voor iedere situatie een passende oplossing.

Het ontstaan van Timeless Floors vloeren en sanitair

Na het kopen van een nieuwbouwwoning in het prachtige dorpje Roelofarendsveen gingen mijn vrouw en ik (Moh) op jacht naar onze droom vloer- en badkamer. Na een tijdje zoeken en het bezoeken van meerdere showrooms in onder andere Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Aalsmeer viel ons al gauw iets op: de prijzen waren niet altijd transparant en waren bij ieder bezoek anders. Veel aanbieders begonnen in punten en aansluitingen te praten welke bepalend zouden zijn voor de prijs.

Uiteindelijk vonden we de perfecte badkamer, alles was doorgenomen en onze plannen waren vastgezet. Toen ze eenmaal begonnen was het echter een heel ander verhaal. De badkamer kon niet worden gemaakt zoals besproken, het bestelde formaat tegels konden niet worden geleverd, in plaats daarvan kregen we kleinere tegels. Het badkamermeubel werd anders en onze afvoer kon niet worden verplaatst om de douche en het bad om te wisselen van plek en ga zo maar door.

Wie moesten we geloven? En waar moesten we allemaal op letten? En hoe konden wij onze droomvloer en badkamer realiseren? Niet, dat was het antwoord, alles was speciaal voor ons besteld en kon niet meer terug.

De vloeren- en sanitair markt bleek minder transparant dan we hadden gehoopt. De prijzen scheelden soms duizenden euro’s tussen de aanbieders. Na veel te hebben gedacht en gepraat met mijn vrouw kwam ik tot het besluit om een eigen vloerenwinkel te starten en dit volledig anders aan te pakken. Onze missie is om onze klanten te dienen en conform de afspraken te werk te gaan.

Ik ben altijd een ondernemer geweest, de stap om dit te doen is dus niet heel groot. Dit idee heb ik met mijn vader besproken waarop we hebben besloten om dit met zijn 2 en te doen. En zeg nu zelf, wat is er leuker als met je eigen vader een showroom op te zetten en je klanten blij te maken met het vinden van de perfecte vloer- en/of badkamer.

Leuk, we gaan het zelf doen, nu alleen nog het juiste pand vinden! De zoektocht heeft een goede 6 a 7 maanden geduurd voordat wij het juiste pand hadden gevonden. Na een aantal bezichtigingen hadden we de perfecte locatie, in Roelofarendsveen nog wel, een mooi pand op bedrijventerrein de Lasso met een fietsafstand van maar 3 minuten van huis. Beter kan je niet hebben dachten wij zo.

Na een tijdje de showroom te hebben aangepakt en aangekleed hebben wij voor iedereen die houdt van eerlijk advies, eerlijke prijzen en geen nonsens onze deuren geopend. En van deze keuze hebben we sindsdien geen moment spijt gehad en genieten we iedere dag weer van onze prachtige showroom en geweldige klanten!

Partners Timeless Floors

Onder het mom van bezuinigen en heerlijke warme voeten, hoorden we vaak van onze klanten dat zij ook op zoek moesten gaan naar een goede partij om vloerverwarming door aan te laten leggen. Als je een nieuwe vloer neemt waarom dan geen vloerverwarming erbij? Nadat onze klanten een goede partij hadden gevonden moesten ze hiermee aan de slag, wanneer dit was gebeurd kwamen onze klanten terug om ditmaal met ons een afspraak in te plannen voor het leveren en plaatsen van hun droomvloer of badkamer.

Ook hier hebben wij ons mee bemoeid om het onze klanten nog gemakkelijker te maken. We zijn op zoek gegaan naar een partij die ons hierbij kon helpen, die het liefst de hele dag vloerverwarmingen aanlegt en hier een passie voor heeft. Onze zoektocht heeft even geduurd, we willen namelijk wel het beste van het beste voor onze klanten en gaan niet zomaar met iedereen in zee gaan. We hebben eindelijk de juiste partij gevonden om mee samen te werken die wij met enige regelmaat inschakelen voor heerlijke warme voeten.

We hebben inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met een aantal aannemers, mede door onze samenwerking zullen al uw werkzaamheden van A-Z worden ontzorgd en heeft u altijd maar één aanspreekpunt voor uw gehele verbouwing. Of het nu gaat om het stuken van een wandje, het slopen van een vloertje of van de badkamer, voor ons is niets te gek!